HardloopwedstrijdenEen site met alle wedstrijdkalenders van europa. Handig als je op vakantie een wedstrijd wilt lopen. De grote wedstrijden staan erop maar ook de kleintjes.
Overzicht van alle hardloopwedstrijden in Nederland. Met filter mogelijkheid om zo goed mogelijk jouw wedstrijd op te zoeken. Kies op provincie of afstand.Looptijden.nl
Overzicht van alle hardloopwedstrijden. Je kan ook een gratis account aanmaken om al je trainingen en wedstrijden bij te houden. Registratie kan via telefoons, gps horloges zoals Garmin of handmatig. Ook veel achtergrond info over hardlopen.


Zoek jouw wedstrijd op met de Dutch Runners lopenkalender. Filter de wedstrijd op bijvoorbeeld: datum, provincie, afstand, soort loop, soort parcours, etc.


Trail-Running.nl
Overzicht van alle trails in europa. Met info over de wedstrijden, afstanden etc.


Zoek je nog een startnummer voor een bepaald evenement of wil je juist af van je nummer door omstandigheden of blessure. Dit is de site. Bied je startnummer aan en maak iemand anders blij. Je kan vaak geen namen switchen van startnummers.Een mooi en goed georganiseerd loopcircuit in het noorden van de randstad. De wedstrijden worden gehouden in Mijdrecht, Lisse, Leiden, Uithoorn, Leiden, Voorschoten, Roelofarendsveen en Noordwijkerhout.


Een 4 daags hardloopevenement van 17 tm 20 mei (pinksterweekend)


Le Champion
Deze organisatie organiseert veel loop en fiets evenementen. Kijk op deze site voor een overzicht.


Mud Run Fun
Mudrun Fun is een combi van hardlopen, klimmen, glijden en objecten doorkruisen. Het parcours test op een ludieke manier de lichamelijk en geestelijke wilskracht en bestaat uit verschillende afstanden en moeilijkheidsgraden, zodat het voor iedereen geschikt is. Deelname zowel individueel als in groepsverband.


Loop voor het goede doel. Van Rotterdam naar Kerkrade.


De gevangenen komen in opstand en breken uit. Vlucht langs het 15km lange parcours met allerlei obstakels. Onderweg staan er nog een aantal verassingen te wachten.


Spa Francorchamps Run
Een wedstrijd op het circuit van Francorchamps. 7km 14km of 21 km.


Er wordt elk jaar een lijst gemaakt met marathonlopers tot 3 uur en marathonloopsters tot 4 uur. 
Zo kan je zien of je bij de top van Nederland behoort.