Medisch/blessures

 
 


Hielspoor, 22 behandelingen. Hielspoor is een hardnekkige hardloopblessure. Op deze site vindt je alle behandelingen. Ik hoop dat er een bij zit die u af helpt van hielspoor.


Digitale sportkeuring. Voor als u meer wilt weten, verantwoord wilt sporten en bewegen. Van blessurebehandeling tot digitale sportkeuringen. Bijvoorbeeld: sport en een chronische ziekte, gaat dat samen?


Overzicht van Sport Medisch Adviescentra in Nederland. Sportkeuringen, gezondheidskeuringen en testen.
Ook vindt u informatie over de verschillende instanties zoals: Vereniging voor sportgeneeskunde, stichting opleidingen in de sportgezondheidszorg, Nederlands Instituut Opleiding Sportartsen.


Webwinkel voor voorkomen en herstellen van blessures. Ook veel informatie over het herkennen van heel veel blessures en aandoeningen.


Site om blessures te voorkomen. Er staan een hoop tips om blessures preventief te voorkomen. Hardlopen gaat vaak gepaard met blessures. Door de juiste voorbereiding en tips kan je deze zoveel mogelijk voorkomen.


Backjoy
Last van je rug of wil je gewoon beter en actiever zitten, dan is Backjoy wat voor u. Het is een zitje wat u bekken kantelt waardoor u wel rechtop moet zitten. Ook traint het u core stability (rompspieren). Ideaal voor werk, auto, thuis, bioscoop, etc.


Hier wordt uitgelegd wat de kenmerken, oorzaken en oplossingen zijn voor achillespees klachten.