Hardloopreizen, hardlopen in het buitenland

Afbeelding invoegen Of het nu een reis is met eigen vervoer naar Berlijn of een volledig verzorgde reis naar de marathon van New York, de reis wordt altijd met de grootste zorg samengesteld. Ze werken met betrouwbare vervoerders, uitstekende hotels en op veel van onze reizen staat een deskundig team van reis- en loontechnische begeleiding voor u klaar. In NY zelfs met een medisch team en fysiotherapeuten en deskundige artsen. De reizen zijn interessant voor de sporters maar zeker ook voor de supporters. Foto's  

Bekijk onze aanbieding: Brochure NY marathon

Bekijk onze aanbieding: Brochure NY marathon


Verzorgt hardloopreizen over de hele wereld. Dus altijd gedroomd van de marathon van New York. Alles wordt voor je geregeld.


Goed georganiseerde reizen voor hardlopers.


Deze organisatie organiseert hardloopweekenden op de Veluwe. Het is wel voor gevorderde lopers. Volledig verzorgt op basis van vol pension en nette hotelkamers.


Goed georganiseerde loopreizen.


Goed georganiseerde loopreizen.


Hardloopreizen


City running tours organiseert loopjes in steden met een gids. Dus leer de stad kennen al hardlopend. Deze loopjes zijn wel in Amerika in de steden: Austin, Boston, Chicago, Denver, Mineapolis, New York, Philadelphia, Portland, San Francisco, Seattle and Washington DC.