Hardloopmerken

 
 

New Balance
Toonaangevende leverancier op het gebied van hardloopschoenen, wandelschoenen en sportschoenen voor kids.


  Lornahsports.com
In Oktober 2014 heeft Lornah Kiplagat haar eigen hardloopkleding merk "Lornah" gelanceerd op de beurs tijdens de Amsterdam Marathon. De reacties waren uiterst positief, vooral het design van de kleding is uniek en onderscheidend. 


Naast minimalistisch lopen is er nu ook maximalistisch lopen. Hardloopschoenen met een dikke zool. Hierdoor worden de klappen nog beter opgevangen. Door de vorm van de schoen blijf je langer en makkelijker lopen. Het is wel een duurloop schoen. Er is ook een trailversie.


Ons doel is veilig buiten sporten in het donker. Ons motto is " zien en gezien worden" . De verlichting van Go Motion zorgt ervoor dat u niet alleen goed gezien wordt maar dat je zelf ziet waar je loopt.


Dit merk is opgericht door Olympische sporters Jeroen Hertzberger en Wouter Jolie. Samen met andere Olympische ambassadeurs van het merk worden alle producten ontwikkelt en goedgekeurd. Hierdoor zijn alle producten " voor sporters, door sporters".


Asics is het grootste hardloopmerk in Nederland. In de collectie van Asics zitten klassiekers zoals de Asics Nimbus, Asics Kayano en de Asics gt-2000. Ook heeft Asics een mooie en technische kledinglijn.


Dit is een merk dat hardloopschoenen en trailschoenen maakt. Het is een mooi concept. In de trailwereld is het vrij bekend en zie je er regelmatig trailers op lopen. De site ziet er mooi uit. Mis alleen een beetje uitleg over de producten, het concept en wie ze zijn.


Frans on-lin shop voor technische en complexere loopavonturen. Zoals lopen in de woestijn, trails, meerdaagse wedstrijden en ultralopen.


Compressiekleding wint steeds meer aan populariteit. Door het materiaal en de pasvorm verbetert het de prestatie maar ook het herstel. Van Skins zijn er een hoop producten zoals shirt korte- en lange mouw, lange- en korte light, beenstukken, tubes voor de kuiten.


TomTom
Train je optimale hartslagzone met de ingebouwde hartslagmeter. Bekijk realtime hardloopinformatie in één oogopslag. Uiteraard zit er een GPS in dit horloge voor de snelheid en afstand. Gegevens kan je na de training uitlezen om je computer.Voorbereiden op een topwedstrijd of herstellen na een recreatieve inspanning? Voor ieder moment is er een passend product. Een uniek concept: Born is jouw superior supporter!


Oordopjes voor tijdens het hardlopen, blijven goed zitten, goed geluid en kunnen tegen zweet.


Support van de borsten is belangrijk tijdens het hardlopen, Victoria secret heeft ook sportbeha's. (ook leuke site voor hardlopende mannen trouwens.)


Genoeg van speldjes in je mooie kleding prikken voor je startnummer. Nu zijn er kleine magneetjes om je startnummer mee te bevestigen. Op deze manier blijft je kleding mooi. Blijft dat dan zitten? Ja, dat blijft zitten. In verschillende kleuren te bestellen.


Oordopjes speciaal voor het hardlopen die goed blijven zitten. Ook zit er een goed geluid in. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.Hartslagmeting en GPS horloges van de specialist op het gebied van trainen op hartslag. Uniek aan Polar zijn de Smart Coaching functies, die naar je hart luisteren en de resultaten voor je interpreteren. Polar laat niet alleen je hartslag zien, maar laat jou begrijpen wat je lichaam je vertelt. Zo verbeter je je prestaties en behaal je sneller resultaat.
Bekend hardloopschoenen merk uit Amerika. Hebben hun schoenen range allemaal een heeldrop gegeven van 8mm tot met 0mm. Een standaard schoen heeft een heeldrop van 12mm.De kleding- en schoenencollectie van The North Face is ontworpen om hardlopers onder alle omstandigheden en in elk terrein in beweging te houden en getest door atleten tijdens de Ultra Trail du Mont Blanc. Of het nu gaat om 10km of 168km, dit merk biedt alles wat een hardloper nodig heeft.


Een unieke, elastische heupriem voor sporters met een oprekbaar (stretch) tasje. Je er je smartphone, sleutels of gels meenemen. Rammelt niet en zit comfortabel.


Suunto maakt high-end GPS horologes, niet alleen voor hardlopen maar om alle sporten te beoefenen. De nieuwe Ambit serie is het parade paardje van Suunto. Met de Movescout app houd je alle je trainingen en progressie bij. Mis je een functie! No problem, download dan een functie/app of maak zelf een functie/app.


 
Eijlers sport is leverancier van sportartikelen. Ook leveren zijn artikelen voor hardlopen en atletiek. Dus doe je een atletiektraining of looptraining en de trainer zet dopjes uit. Grote kans dat deze producten bij Eijlers sport vandaan komen.