Forums over hardlopen

 


  Run Magazine
Een online magazine voor de hardloper met dagelijks nieuws over voeding, training, looptips, wetenschap, hardlooproutes en wedstrijden. Mooie site!! 


  optimaalsporten.nl
Platform voor gezond sporten en optimaal presteren. 


Zoek je nog een startnummer voor een bepaald hardloopevenement of wil je juist af van je startnummer door omstandigheden of blessure. Dit is de site voor vraag en aanbod van startnummers van hardloopwedstrijden.


Chat 'n' Run
Een van het bekendste en grootste hardloopforum van Nederland over hardlopen. Meldt je aan en leer over heel veel onderwerpen. Je kan je zelf ook mengen in de discussies.


Een van het grootste en bekendste hardloopforum van Nederland. Hebben ook heel veel categorieŽn over hardlopen.


Ontmoet nieuwe mensen bij jouw in de buurt en loop samen hard. Groepen over de hele wereld. Ideaal als je veel reist en een groepje zoekt.


Platform voor Nederlandse en Belgische hardlopers. Discusieer over allerlei hardloop onderwerpen.Forum voor hardlopers


RunningPlus.nl
Forum voor hardlopers.


Loopmaatjes Daily
Verzamelt de leukste en beste nieuwtjes van andere loopsites.


Inschrijven.nl
Schrijf je makkelijk en snel in voor hardloopwedstrijden. Veel wedstrijden werken samen met inschrijven.nl dit is een makkelijke en veilige manier voor hardlopers om zich in te schrijven. Ook kan je je inschrijving checken.


Runner's High leeft hardlopen en brengt looptips, reviews, hardloopcoolness, en de nodige motivatie en inspiratie voor je volgende run.