Hardlopende bloggers

Afbeelding invoegen 


  Runningvirus.nl
Een site met leuke blogs van verschillende bloggers. Houdt deze site regelmatig in de gaten voor de nieuwste blogs over hardlopen.


 
Hallo, ik ben Eddy. Als ik niet achter een computer zit te knutselen ga ik graag rennen. Het liefst over heuvels, door bossen, duinen en over het strand. En als het even kan in het buitenland over mooie bergen. Ge´nspireerd door vele mooie verhalen van collega (trail)lopers heb ik besloten dit blog te beginnen om ook zelf over mijn hardloopbelevenissen te schrijven.


 
Deze blog is bedoeld om hardlopers te inspireren en te laten zien dat zij meer kunnen dan zij denken. De makers van deze blog hebben gemerkt hoe belangrijk het is om gezond te leven. Je krijgt meer energie en voelt je fitter in je eigen lijf.


  Spartarie
Een loper met meer dan 25 jaar ervaringen. Heeft vele marathons en ultra's gelopen en zelfs een deel van de Spartathlon. Ooit gaat hij deze wedstrijd helemaal lopen. Dat is een kleine 250 km van Athene naar Sparata. (oh ja, in één keer)


Een hardloper die na lange tijd niks gedaan te hebben begonnen is met hardlopen. Met schema's van onder andere looptijden.nl is hij een heel eind gekomen.


Initiatiefnemer van trailrunning.nl
Chris is trailrunner van het eerste uur. In zijn blog schrijft hij over zijn wedstrijden en trainingen. Iemand met veel ervaring dus. Kijk ook op deze site voor veel info.


Running Ronald is een van de bekendste bloggers van Nederland met denk ik wel de meeste volgers. Tijdens de Rotterdam marathon in 2012 was hij eens trending topic op twitter.


Jo Schoonbroodt is een fenomeen op hardloopgebied. De " grijze keniaan" loopt tijden waar menig 20er, 30er of 40er jaloers op kan zijn. Hij is over de zestig maar draait al zijn marathonnetjes nog dik onder de 3 uur. Ook heeft hij het wereldrecord op de 6 uur in zijn leeftijdsklasse. 78,953 km in 6 uur.Jolanda Linschooten loopt solo door Groot Brittannie. 2000km zonder support, crew en horloge. Genieten staat voorop.


Leuke en actuele blog. Product reviews, loop verhalen, ultra loopster.


Blogger en hardloper uit 's-Gravenzande.


Schrijft leuke verhalen over haar loopavonturen.


Hardloopblogger


Mari Durieux Van Rocker naar Runer
In 2012 nog een rokende rocker die nog nooit had gesport. Nu is hij een running junkie die minimaal 3 keer in de week hardloopt.


Aad schrijft op zijn site veel over tips en zijn eigen loopervaringen. Goede blog.


De Cultuurbarbaar
Fred is lid van Haag Atletiek en schrijft leuke verhalen en plaatst leuke foto's op zijn site.