Hardloopapp's

SPLIT: multisport GPS
Het leven is niet gelimiteerd aan een sport. SPLIT is een leuke manier om je activiteiten vast te leggen. Leg eenheden vast van elke prestatie. Neem foto's en video's om routes en vrienden te tangen. Bekijk grafieken en kaarten van elke activiteit.


Trails kennen we, maar de citytrail wellicht nog niet. In Frankrijk is dat al veel groter. Je hebt al de Parijs City Trail en de Lyon Urban Trail. Trailen door je eigen stad. Deze City Trail app geeft je de beste trails in nu nog 90 steden wereldwijd. Trappetjes, klimmetjes, bruggen, etc. Het zit er allemaal in. Ook leuk als je een keer na zo een stad op vakantie gaat.


Wahoo Fitness
Mooie app voor het hardlopen. Doet wat andere app's ook doen zoals afstand en snelheid. Maar met de speciale hartslagband kan je nog veel meer. Er zit een versnellingsmeter verwerkt in de hartslagband zodat hij de stapfrequentie, staphoogte en verschil tussen links en rechts kan meten. Tevens werkt de band met de meeste andere hardloopapp's. Klik hier voor info over de band.


Hardloopkalender
De hardloopkalender app geeft het complete overzicht van de hardloopevenementen in Nederland. De evenementen zijn te zoeken op regio, datum en afstand. Zo heb je snel en makkelijk een duidelijk overzicht van de hardloopwedstrijden bij jou in de buurt.

Simpelere app dan de andere maar deze onderscheid zich door de audiobegeleiding tijdens het hardlopen. De App is er alleen voor I-phone en is gratis.

 


10K pro Loop je eerste 10km vanaf 0(foto's)
Deze app traint je naar 10k toe. Er zijn natuurlijk meer schema's te vinden voor 10km. Maar deze app ziet er echt goed uit en neemt je stap voor stap mee met je trainingen. Schema's, grafieken, beloningen, trainingen delen met je vrienden het kan allemaal met deze app. Klik hier voor het fotoalbum van deze app.

App om te leren op een andere manier hard te lopen. Deze manier moet er voor zorgen dat je efficiŽnter hardloopt en minder kans hebt op blessures. Hardlopen op een andere manier.

 


Met deze app kan je je afstand, snelheid en afgelegde parcours zien. Na het hardlopen kan je het op de computer terugkijken. Een van de meest bekende app op loopgebied.

Met deze app kan je je afstand, snelheid en afgelegde parcours zien. Na het hardlopen kan je het op de computer terugkijken en delen. Is net zoiets als Runkeeper. Zelf kijken wat je het prettigst vindt.

 


De looptijden.nl app is de enige app speciaal gemaakt voor Nederlandse hardlopers. Het is ook de enige sport app ter wereld met Nerderlandstalige audiocoaching. Hiermee krijg je elke kilometer of minuut je voortgang en snelheid te horen.

Hardloop app van Nike. Werkt ook met de GPS van je telefoon. Geeft ook afstand, snelheid en voortgang aan. Je kan ook powersongs toevoegen voor extra motivatie tijdens het hardlopen.

 


U kent wellicht de hypes "planking" of " harlem shake" maar hardlopers hebben hun eigen hype. " Figure running" Loop figuren met GPS en / of deze app. Nu wordt hardlopen echt leuk.

Houd je progressie bij en daag je vrienden uit met hardlopen.

 


Shoeage
Hoe lang gaan je schoenen mee? Dit is ongeveer 1200km. Maar hoe houdt je dat bij. Met Shoeage kan je instellen hoeveel km's je per week loopt zodat de APP weet hoe lang je ongeveer met je schoenen kan doen. De km's kan je per week handmatig aanpassen. Leuke APP en is gratis!! Zie ook fotoalbum hier.

GPS app om mee te sporten. Ook kan je je trainingen analyseren en je vrienden uitdagen.

 


Deze App van Polar is weer anders dan de andere app's. Deze richt zich ook nog op hartslagmeting en trainen in de juiste zone. Koop een Polar H7 band en train met je hartslag.

 


Handige agenda met alle loopjes in Nederland.

 


Plan je trainingen met de speciale mi coach device. Ook bij deze app krijg je audiobegeleiding.


  
Met deze app kan je achteraf zien waar je geweest bent. Je kan je snelheid en afstand zien. Ook kan je routes uploaden en die gaan lopen. Vind zelf uit of je dit een fijn app vindt. Hij is er voor android, iphone en blackberry.


Hardlopen met EvyAndroidHardlooppodcast met Evy Gruyarts. Samen met trainingsbegeleidingscentrum Energy Lab heeft Evy Gruyaerts de app bovendien uitgebreid met trainingsschema voor de 5km, 10km, 10 miles, halve- en hele marathon, wat deze app geschikt maakt voor elk niveau loper. 
Evy geeft duidelijke instructies en aanmoedigen met een Belgische accent wat erg leuk is.


Run Trainer
Met Run Trainer leer je hardlopen zonder de blessures. Door de geÔntegreerde schema's helpen we je direct op weg tijdens het rennen worden alle belangrijke gegevens gemeten. Je persoonlijke Coach en Analist staan voor jou klaar in je Iphone/iPod.

 Start to Run
Wil je ook beginnen met hardlopen? Dan is Start to Run iest voor jou! De Startto Run app is eenvoudig in het gebruik. Je kunt via de GPS-functie van je iPhone tijdens het hardlopen gemakkelijk je looproute en snelheid meten.


De 5k coach is het gemakkelijkste programma om beginners te krijgen van de bank tot 5 kilometer hardlopen in 8 weken.


Slimrun
Slimrun is een leuk beweegprogramma op muziek voor iedereen. Maar vooral als je moeite hebt om tot bewegen te komen. Als je niet weet hoe je moet beginnen, is Slimrun jouw hulp om op je eigen tempo te gaan bewegen. Er is namelijk voor iedereen een instapniveau.


My ASICS is het beste adaptieve programma voor hardlopers. Er zijn gratis programma's beschikbaar voor marathons en halve marathons, evenals voor afstanden van 10km, 5km, 10mijl en 5 mijl. Doe meer dan je prestaties bijhouden - verbeter ze ook!.


Gebruik dit product tijdens het hardlopen in de bergen en in het vliegtuig en meet uw lopende prestaties in watt. Met de hoogste nauwkeurigheid, worden de volgende waarden gemeten en weergegeven: Vermogen (watt), afstand, snelheid, hoogte verandering, energie (kcal) en natuurlijk de tijd.


Maak je klaar voor het grootste sportevenement van Nederland met de Dam tot Damloop App van Asics. Voorbereiden, deelnemen en efficiŽnt herstellen van jouw wedstrijd. Laat niets aan het toeval over en krijg support van Asics bij het neerzetten van een persoonlijk record.


Like2Run appAndroid
Met de Like2Run app deel je heel eenvoudig al je hardloopbelevenissen op jouw favoriete social media.
Zet al je foto's, video's met een simpele handeling op de Like2Run Platforms voor de ANM AMRO CPC loop Den Haag, Rotterdam Marathon, Ladiesrun Rotterdam, Vredesloop Den Haag en de Zilveren Kruis Bruggenloop Rotterdam.